Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-12087

Vacature: Parttime Bewegingsagoog voor Stichting Land van Horne in Weert

VACATURENR bv-12087 (17-05-2018)

BEWEGINGSAGOOG

voor de duur van een zwangerschap- en bevallingsverlof


Stichting Land van Horne
Dienst Behandeling

Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
: Thuiszorg
Soort vacature: Overige functies
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
Uren in de week: 18 uur gemiddeld per week


Ben jij een ervaren - en ondernemende bewegingsagoog dan heeft de Stichting Land van Horne te Weert een mooie vacature voor de vervanging voor de duur van een zwangerschap- en bevallingsverlof

Functieomschrijving
Als bewegingsagoog zorg je voor de uitvoering van een gevarieerd aanbod van beweeggroepen en trainingsgroepen voor cliënten op de Geriatrische Revalidatie afdeling. Je werkt zelfstandig en maakt deel uit van een multidisciplinair team. Je werkt nauw samen met de overige disciplines en de zorg, voor het bereiken van de doelen zoals vastgesteld in het multidisciplinair zorgplan. De nadruk ligt zoveel mogelijk op bewegen wat direct een positieve invloed heeft op de mobiliteit en psychische gesteldheid van de cliënten. Je denkt mee over een goede samenhang van de activiteiten en middelen om de cliënten te stimuleren.

Wij vragen
Je bent minimaal in het bezit van een CIOS diploma, uitstroomprofiel bewegingsagoog of "Sport en Bewegen" niveau 4, profiel uitstroom bewegingsagoog. Enkele jaren ervaring in de functie van bewegingsagoog is een pré. Eisen worden gesteld aan sociale vaardigheden als tact, geduld en empatisch vermogen. De participatie in een behandelteam stelt eisen aan teamwork en samenwerking. Er worden eisen gesteld aan organisatie en planning van je agenda alsook aan je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Voor de uitoefening van deze functie dien je gemotiveerd en positief ingesteld te zijn.

Dienstverband
Je krijgt een arbeidsovereenkomst aangeboden vanaf 23-7-2018 voor de duur van het zwangerschap- en bevallingsverlof, doch uiterlijk tot 1 januari 2019. De arbeidsduur bedraagt 18 uur gemiddeld per week en de werktijden worden in overleg vastgesteld.

Werktijden
in overleg.

Salaris
De functie is ingedeeld in FWG-45. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg.
Informatie Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eline van Opstal teamleider Dienst Behandeling of Maud van Bommel, bewegingsagoog. T 0900 333 55 55.

Solliciteren
Organisatie: Land van Horne
Vacaturenummer 18.154
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 17/05/2018
Sluitingsdatum 31/05/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.landvanhorne.nl