Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-12063

Vacature: Teamleider voor Thuiszorg Land van Horne in Weert

VACATURENR bv-12063 (09-05-2018)

Vacature: Teamleider voor Thuiszorg Land van Horne in Weert

TEAMLEIDER

voor de thuiszorg in de regio's Weert of Nederweert

Werkveld :Verpleeg- en verzorgingshuizen
:Thuiszorg
Soort vacature: Niveau 4; Verpleegkundige (4)
:Niveau 5-6; Verpleegkundige (5)
Dienstverband: Onbepaalde tijd (vast dienstverband)
Uren in de week: 36 uur gemiddeld per week
Opleidingsniveau :MBO niv 4 | NLQF 4
:HBO Bachelor | NLQF 6


Functieomschrijving
Je geeft, binnen de vastgestelde beleidskaders, leiding aan de medewerkers van drie à vier wijkteams in regio Weert of regio Nederweert. Hierbij houd je balans tussen mensgericht en zakelijkheid. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve organisatie en optimale kwaliteit van zorg- en dienstverlening aan cliënten volgens de visie van de stichting.

Je bouwt aan een cultuur waarin iedere medewerker zich verantwoordelijk voelt voor het eigen resultaat in nauw samenspel met alle collega’s in het eigen wijkteam en daarbuiten. Je coacht, inspireert, geeft aandacht en vertrouwen aan de medewerkers, zorgt voor voortgang, laat ruimte en zet hiermee medewerkers in hun kracht om zich verder te ontwikkelen en professionaliseren. Hierbij werk je nauw samen met wijkverpleegkundigen.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid. Je zorgt voor een verantwoord gebruik van de aan de werkeenheid toegekende budgetten. Je participeert in overlegsituaties en werk-/projectgroepen binnen de stichting vanuit je deskundigheid.

Wij vragen
Je hebt (ruime) ervaring op het gebied van coachend leidinggeven. Je hebt bij voorkeur een HBO-V opleiding tot (wijk)verpleegkundige, maar minimaal een MBO-4 opleiding op het gebied van verpleging. Beiden opleidingen aangevuld met een managementopleiding op HBO-niveau. Je hebt een stevige basis in de zorg, maar bent ook in staat buiten de kaders te denken. Kennis van wijkverpleging is een pre. Eisen worden gesteld aan sociale vaardigheden, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en besluitvaardigheid. Je bent samenwerkingsgericht op stichtingsniveau.

Dienstverband
Wij bieden je een interessante functie met diverse uitdagingen. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden. De arbeidsduur bedraagt 36 uur, een andere arbeidsduur is bespreekbaar.

Werktijden
Volgens rooster.

Salaris
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, salariëring conform FWG schaal 55. Stichting Land van Horne biedt een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fitnessregeling, een fietsplan, fiscale regeling reiskosten, collectieve verzekeringen, aanschaf van een computer, smart-phone of I-pad en financiering scholing.

Aanvullende informatie
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 29 of 30 mei in de ochtend.

Informatie Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je telefonisch contact opnemen met mevrouw drs. M. Engel, directeur Zorg & Dienstverlening, T. (0495) 45 64 95 of T. 06 43 02 69 43.

Solliciteren
Organisatie Land van Horne
Vacaturenummer 18.147
Contactpersoon naam drs. M. Engel
Contactpersoon functie directeur Zorg & Dienstverlening
Sollicitatie link

Plaatsingsdatum 04/05/2018
Sluitingsdatum 22/05/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren