Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11799

Vacature: (Opleiding tot) Verpleegkundig Specialist voor Stichting Huisartsenposten in Noord-Limburg

VACATURENR bv-11799 (08-02-2018)


Stichting Huisartsenposten Noord-Limburg, onderdeel van Coöperatie Cohesie U.A., verleent acute huisartsenzorg buiten kantooruren aan patiënten van 113 huisartsen in Noord-Limburg. De zorg wordt verleend op twee locaties in de regio: Venlo en Venray.

Om de huisartsenvoorziening buiten kantooruren toegankelijk te houden worden bij de Stichting Huisartsenposten Noord-Limburg Verpleegkundig Specialisten ingezet. Niet alle klachten zijn namelijk zo complex dat ze door een huisarts gezien moeten worden. Als aanvulling op het huidige team van Verpleegkundig Specialisten is de Stichting Huisartsenposten Noord-Limburg met ingang van 1 september 2018 op zoek naar een:

HBO-VERPLEEGKUNDIGE DIE WIL WORDEN OPGELEID TOT VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST

en

REEDS GEDIPLOMEERD VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST MET DIFFERENTIATIE HUISARTSENZORGDe functie
Als Verpleegkundig Specialist op de huisartsenpost diagnosticeer en behandel je zelfstandig alledaagse klachten zoals: infecties van de luchtwegen, kno-klachten, urineweginfecties, huidaandoeningen, klachten van het bewegingsapparaat en kleine trauma’s. De Verpleegkundig Specialist werkt op de huisartsenpost samen in een team van huisartsen, verpleegkundig specialisten, triagisten en visiteassistenten.

De opleiding
Je bent bereid de tweejarige Masteropleiding Advanced Nursing Practice differentiatie Huisartsenzorg te volgen. De opleiding start in september 2018 bij Fontys Hogescholen in Tilburg. Tijdens de opleiding heb je een dienstverband van 32 uur per week. Het praktijkleren vindt plaats in een reguliere huisartsenpraktijk in de regio Noord-Limburg. Voor het binnenschools leren ga je éénmaal per drie weken twee aangesloten dagen naar de hogeschool in Tilburg. De opleiding kent een studiebelasting van minimaal 20 uur per week, welke bovenop de uren van de arbeidsovereenkomst komt.

De arbeidsvoorwaarden, werkplek en werktijden
  • Tijdens de opleiding
Je krijgt een leer/arbeidsovereenkomst voor de periode van 2 jaar van 32 uur per week. Gedurende de opleiding werk je voornamelijk tijdens kantoortijden in een huisartsenpraktijk in Noord-Limburg. Periodiek doe je samen met je huisartsopleider in het weekend of in de avonduren dienst op de huisartsenpost.

De CAO Huisartsenzorg is van toepassing. De functie wordt tijdens de opleiding ingeschaald in schaal 6, waarbij de hoogte van de periodiek binnen de schaal afhankelijk is van je vooropleiding en werkervaring.

  • Na de opleiding:
Nadat je succesvol de opleiding tot Verpleegkundig Specialist hebt afgerond ontvang je een arbeidsovereenkomst op de huisartsenpost voor minimaal 8 en maximaal 15 uur per week. Wanneer je de opleiding in dienst van de huisartsenpost hebt gevolgd ben je gebonden aan een driejarig contract.

Je werkt op de huisartsenpost eenmaal per twee weken op zaterdag en zondag (tussen 8.00 en 21.00 uur) en op weekdagen van 17.00 tot 23.00 uur op de locatie in Venlo en/of Venray. Ook werk je om toerbeurt tijdens feestdagen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de uren op de huisartsenpost aan te vullen met het werken als Verpleegkundig Specialist in een huisartsenpraktijk overdag.

De functie van Verpleegkundig Specialist wordt ingeschaald in schaal 8 of 9 van de CAO Huisartsenzorg. Dit is afhankelijk van het niveau van de medewerker.

Het profiel
  •  BIG-geregistreerde verpleegkundige.
  •  In bezit van HBO-diploma (HBO-V).
  •  Minimaal twee jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige in de afgelopen vijf jaar.
  •  Sterke persoonlijkheid: enthousiast, initiatiefrijk, flexibel, ondernemersgeest, creatief en met gevoel voor verhoudingen.
  •  Goede communicatieve en samenwerkingsvaardigheden.
  •  De tijd en ambitie om deze functie te combineren met een intensieve opleiding.
  •  In bezit van rijbewijs B en auto.

Informatie
Voor informatie over de functie van VS en de vacature kun je contact opnemen met: Carla van Velden, manager, via telefoonnummer: 077 – 3 203 730.

Solliciteren
Je sollicitatiebrief met curriculum vitae kun je tot 26 februari per e-mail richten aan :
Stichting Huisartsenposten Noord-Limburg, t.a.v. Carla van Velden via personeelszaken@cohesie.org.
De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdagochtend 6 maart.

E-mail  personeelszaken@cohesie.org
Meer info  www.cohesie.org