Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11792

Vacature: Technisch Operator voor Bolsius in Boxmeer

VACATURENR bv-11792 (05-02-2018)

TECHNISCH OPERATOR


Bolsius International BV in Schijndel, met 1000 medewerkers, is de snelgroeiende organisatie achter de merken Bolsius en Gouda. Mede dankzij 140 jaar ervaring zijn we actief in meer dan 50 landen. Kwaliteit, groei en ambitie zijn onze drijfveren. Niet voor niets zijn we marktleider in Europa.

Door groei zijn wij voor onze productielocatie in Boxmeer op zoek naar een

TECHNISCH OPERATOR (M/V)

3-ploegendienst - fulltime


Functie
Je bent verantwoordelijk voor de technische aspecten van de productielijn, verzorgt de coördinatie bij technische storingen en brengt verbeteringen aan in het productieproces. Je rapporteert aan de Teamleider.

Takenpakket
Een van je taken is het opstarten en bedienen van een complete en complexe productielijn. Daarnaast weet je storingen, onnodige stilstand en afval tijdens het productieproces te voorkomen. Je voert het eerstelijnsonderhoud uit aan de machines, analyseert en verhelpt zelfstandig storingen, en beoordeelt of het nodig is om de ondersteunende dienst in te schakelen. Bij grotere storingen assisteer je de storingsonderhoudsmonteurs. Je kunt storingen en afwijkingen goed omschrijven, analyseert de oorzaak en voert procesverbeteringen door na afstemming met je leidinggevende en de verbeterteams. Ook verricht je technische inspecties en preventief onderhoud aan de productielijn en houd je checklisten bij. Je zorgt voor technische aansturing van de andere medewerkers aan de lijn en houdt het 5S-systeem in stand dankzij regelmatige checks en verbeteracties.

Functie-eisen
  • Initiatiefrijk
  • Technische mbo-opleiding, aangevuld met minstens VAPRO B
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift is vereist.
  • Kennis van WCM-technieken
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een analytisch denkvermogen. Leiderschap, flexibiliteit en loyaliteit
  • Plannen en organiseren.

Wat biedt Bolsius
Wij bieden je een omgeving waarin je mede de kans krijgt om te bouwen aan de ontwikkeling van de organisatie en van jezelf. Bolsius biedt daarom veel meer dan alleen een competitief salaris. Werken voor Bolsius betekent werken voor een organisatie waar één persoon het verschil kan maken.

Iets voor jou?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Technisch Operator neem je contact op met Brigit Raafs (Manager P&O) op nummer 0485-581451. Website: Ga naar website

Solliciteren
Meer info  www.bolsius.com