Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11781

Vacature: Psycholoog voor Met ggz in Roermond

VACATURENR bv-11781 (02-02-2018)

PSYCHOLOOG


MET ggz Roermond
Kind & Jeugd

Werkveld: Geestelijke gezondheidszorg
Soort vacature: Overige functies
Dienstverband: Intentie tot vast dienstverband
Uren in de week: 32-36
Opleidingsniveau: VMBO-BB | NLQF 1
: WO | NLQF 7-8


MET ggz is een van de grootste organisaties voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Wij behandelen en begeleiden kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Voor de afdeling Kind & Jeugd in Roermond zoeken wij een psycholoog voor 32-36 uur per week.

Functieomschrijving
Kern van de functie:
Onder verantwoordelijkheid van een zelfstandig behandelaar verrichten van intake en diagnostiek en het (mede) opstellen en uitvoeren van behandelplannen, met als doel het herstel of draaglijk maken van psychische stoornissen.

Jouw taken:
  • Houdt volgens protocol en onder verantwoordelijkheid van een zelfstandig behandelaar intakegesprekken en stelt in overleg met de zelfstandig behandelaar zo nodig een indicatie voor psychodiagnostisch onderzoek.
  • Kan psychodiagnostisch onderzoek uitvoeren, neemt onder supervisie testen af en bespreekt bevindingen met de zelfstandig behandelaar en (zo nodig) gezamenlijk met de cliënt.
  • Levert een bijdrage aan het opstellen van het behandelplan.
  • Voert het vastgestelde behandelplan uit via individuele en/of groepsgerichte geprotocolleerde behandelonderdelen.
  • Overlegt met het team en de zelfstandig behandelaar over de voortgang en het verloop van de behandeling.

Wij vragen
Tenminste een WO opleiding psychologie of orthopedagogiek met een basisaantekening psychodiagnostiek Je beschikt over basiskennis van de doelgroep en ziektebeelden en hebt ervaring hiermee. Je houdt je kennis op peil door de ontwikkelingen binnen het vakgebied te volgen.

Dienstverband
Wij bieden je een afwisselende functie in een organisatie in beweging, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao ggz) en mogelijkheden voor bijscholing.

Werktijden
in overleg

Salaris
De functie is ingedeeld in functiegroep 55-60 (afhankelijk van ervaring) van de cao ggz maximaal € 3832,00 bruto (FWG 55) tot maximaal 4287,00 bruto per maand (FWG 60) bij een volledig dienstverband. Het betreft een aanstelling voor de duur van een jaar, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Aanvullende informatie
Solliciteren:
Stuur je sollicitatie vóór26 februari a.s. naar MET ggz, personeelsadministratie@metggz.nl, t.a.v. Thomas Frohn. De functiebeschrijving is op te vragen bij de personeelsadministratie van MET ggz via 088 - 1149673 of personeelsadministratie@metggz.nl.

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Thomas Frohn, manager, via 0625769371. Meer informatie over MET ggz vind je op www.metggz.nl.

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Solliciteren
Organisatie: MET ggz
Plaatsingsdatum: 02/02/2018
Sluitingsdatum: 26/02/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  personeelsadministratie@metggz.nl
Meer info  www.metggz.nl