Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11771

Vacature: Kopersbegeleider voor Bouwbedrijven Jongen in Venlo

VACATURENR bv-11771 (31-01-2018)

KOPERSBEGELEIDER

Bouwbedrijven Jongen:
Onze passie is het initiëren, ontwikkelen en realiseren van mooie projecten, die de kwaliteit van leven in onze regio duurzaam verbeteren. Wij denken gevraagd en ongevraagd mee en zijn in staat om slimme oplossingen te realiseren voor uitdagingen op het gebied van wonen, werken en recreëren.

Algemene omschrijving:
Voor uitbreiding van ons team zijn we zoek naar een zelfstandige, ervaren en gedreven Kopersbegeleider (m/v) fulltime. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het gehele kopers traject met als doel een tevreden klant om een langdurige relatie mee op te bouwen.

Takenpakket:
Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van alle kopers tijdens het traject van koop/aannemingsovereenkomst tot en met de oplevering. Een spin in het web tussen de kopers en de makelaars, projectontwikkelaars, uitvoerders, projectleiders, administratie, onderaannemers, leveranciers en installateurs. Jij stelt de kopers keuzelijsten samen, maakt prijsaanbiedingen en coördineert de koperswensen c.q. wijzigingen. Jij draagt zorg voor het meer- en minderwerk en voor de financiële afhandeling van de kopersopties.

Functie-eisen:
  • MBO/HBO niveau is een vereiste, voorkeur Bouwkunde;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de Bouw- en Vastgoedwereld;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de functie van Kopersbegeleider;
  • Beschikt over actuele kennis van prijsvorming, bouwprocessen, bouwmethoden en bouwregelgeving;
  • Kennis van en ervaring met Windows, Ibis-Trad, Navision en presentatieprogramma’s.

Wij bieden jou:
Een uitdagende baan met veel afwisseling met een grote mate van zelfstandigheid, een informele werksfeer en het vooruitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. Verder bieden wij jou, bij de zwaarte van deze functie de bijpassende arbeidsvoorwaarden.

Sollicitaties te richten aan:
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en spreekt deze uitdagende en veelzijdige functie jou aan? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie met je CV o.v.v. Kopersbegeleider Bouwbedrijven Jongen naar rderrez@bouwbedrijvenjongen.nl t.a.v. Roger Derrez (HR Manager).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  rderrez@bouwbedrijvenjongen.nl
Meer info  www.bouwbedrijvenjongen.nl