Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11770

Vacature: Voedingsmiddelentechnoloog voor SoFine Foods in Landgraaf

VACATURENR bv-11770 (30-01-2018)

VOEDINGSMIDDELENTECHNOLOOG


Bij SoFine Foods dromen we ervan om samen de wereld een beetje mooier te eten. Daarom maken wij met veel liefde plantaardige producten op basis van peulvruchten en groenten. SoFine Foods is een innovatief bedrijf gericht op het ontwikkelen, bereiden en verkopen van lekkere plantaardige producten. Deze heerlijke en innovatieve producten worden vanuit Landgraaf geleverd naar een groot aantal retailers in Europa.

Momenteel is SoFine Foods begonnen aan een nieuwe groeifase. Daarom zoeken wij, ter versterking van ons team in Landgraaf, een gedreven voedingsmiddelentechnoloog die als nieuwe collega één van de drijvende krachten wordt van de afdeling Operations.

Loop je in je huidige rol tegen de grens van ontplooiingsmogelijkheden, dan bieden wij in de voortdurend groeiende markt van plantaardige voeding een uitdagende stap in je carrière. Wij bieden een mooie gelegenheid om als voedingsmiddelentechnoloog jouw kennis en kunde in te brengen binnen een dynamische en snel groeiende organisatie.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het leveren van een smaakvol product, tevreden klanten en een goede werksfeer.

Ben je op zoek naar een leuke uitdagende functie, lees dan snel verder!

Kerntaken:
De belangrijkste kerntaken van deze functie zijn het optimaliseren van bestaande processen en producten en daarnaast ondersteunen bij groei- en verbeter projecten.

In je functie:‬
 • Analyseer je de diverse productieprocessen en voer je structurele onderzoeken naar onderdelen binnen operations uit om de kwaliteit, efficiency en duurzaamheid van het proces te verbeteren;
 • Optimaliseer je de diverse productieprocessen en producten;
 • Fungeer je als troubleshooter en ben je sparringpartner voor alle afdelingen;
 • Doe je voorstellen om bestaande productieprocessen zo optimaal mogelijk te laten verlopen en toetst de bestaande productielijnen op efficiëntie;
 • Ben je medeverantwoordelijk voor het implementeren en borgen van procesveranderingen of het ontwikkelen van nieuwe processen in de diverse productielijnen;
 • Denk je mee over eventueel toekomstige nieuwe toepassingen en ontwikkelingen in de markt, o.a. technologische ontwikkelingen;
 • Geef je technologische ondersteuning gedurende diverse projecten.

Over jou:‬‬‬‬‬‬‬‬
Jij bent een ambitieuze professional met een frisse blik. Het gaat bij ons niet zozeer om de hoeveelheid ervaring maar om de competenties waarover je beschikt. Jij kunt namelijk jouw analytische vaardigheden heel goed combineren met jouw pragmatische denkvermogen. Dit resulteert erin dat je gedegen plannen goed en snel kunt omzetten in acties en daden en collega’s hierin op een prettige manier meeneemt. Affiniteit met food is een absolute pré.
Je bent initiatiefrijk, ziet kansen, wil continu verbeteren en durft te doen! Je hebt een hbo werk- en denkniveau en bent bijvoorbeeld opgeleid in de richting voedingsmiddelentechnologie. Je draagt bij aan de verdere professionalisering van de afdeling Operations en de groei van SoFine Foods.

Verder is het belangrijk dat je:
 • over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt;
 • flexibel, stressbestendig en gedreven bent en daarnaast gestructureerd werkt;
 • over uitstekende kennis van MS office beschikt;
 • over rapportagevaardigheden beschikt (Navision & Excel);
 • vloeiend Nederlands/Engels spreekt en schrijft;
 • je kennis hebt van verschillende verbetermethodieken;
 • enige kennis van ERP/ WMS systemen, bijvoorbeeld Microsoft Dynamics hebt.

Wat wij bieden:
Een uitdagende functie in een informele en snel groeiende organisatie met een dynamische cultuur en collegiale sfeer. In onze platte organisatie kun je op veel terreinen de invloed uitoefenen die past bij je rol. Uiteraard sluiten de arbeidsvoorwaarden aan bij je werkervaring en bieden wij ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving en wil je samen met ons werken aan onze ambities? Dan nodigen we je uit om je cv en motivatie te sturen naar Miriam Schings, HR manager (HR@sofine.eu) en kijk ook eens op www.sofinefoods.com.

E-mail  HR@sofine.eu
Meer info  www.sofinefoods.com